Sergen Yalçın'la yolları ayıran Beşiktaş Süper Lig'de 16. hafta maçında Kayserispor'la sahasında karşılaştı. Beşiktaş 83. dakikaya 2-1 geride girdiği karşılaşmayı 4-2 kazandı. Kayserispor 38 ve 71'de Mame Thiam'ın golleriyle öne geçse de 45'te Cyle Larin, 84 ve 89'da Batshuayi ve 90+6'da Güven Yalçın'ın golleriyle Beşiktaş sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı ve 9 maçlık 3 puan hasretine son verdi!

Spor Toto Süper Lig 'in 16. haftasında Beşiktaş , Sergen Yalçın'ın istifasının ardından ilk maçına Kayserispor karşısında çıktı. Kara Kartal'ın başında U19 Teknik Sorumlusu Önder Karaveli yer alırken, Siyah-Beyazlılar 32 bin taraftarının desteğiyle Sarı-Kırmızılılar'ı yıktı.

38'de Mame Thiam attığı şık kafa golüyle Sarı-Kırmızılılar'ı 1-0 öne geçirdi. 45'te Cyle Larin, Thiam'a nazire yaparcasına harika bir kafa golüyle ilk yarının skorunu belirledi. İkinci devrede tempo daha yüksek olsa da Beşiktaş aradığı net fırsatları bir türlü yakalayamadı. 71'de de Thiam bir kez daha sahneye çıktı ve Kayserispor'u yine öne geçirdi. 84'te ise Beşiktaş'ın yıldız forveti Michy Batshuayi şık bir golle galibiyetin fitilini ateşledi. 89'da bir kez daha sahneye çıkan Belçikalı golcü harika bir golle Beşiktaş'ı ilk kez öne geçirdi. 90+6'da ise Güven Yalçın skoru belirledi: 4-2.

Bu sonuçla puanını 24'e yükselten Beşiktaş'ın resmi karşılaşmalardaki 9 maçlık galibiyet hasreti sona erdi.Kayserispor'da ise 

Antalya galibiyetinin ardından alınan Beşiktaş mağlubiyeti moralleri bozdu. Sarı-Kırmızılı ekip, 19 puanda kaldı. 

İLK 11'LER!

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Serdar, Vida, Rdıvan, Atiba, Pjanic, Can, Ghezzal, Larin, Batshuayi.

KAYSERİSPOR: Lung, Onur, Hosseini, Uğur, Carole, Kemen, İbrahim, Campanharo, Emrah, Thiam, İlhan.