31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde CHP'den aday gösterilmeyince partiden istifa eden Mustafa Sarıgül, DSP'den aday oldu.

DSP LİDERİYLE GÖRÜŞTÜ

Eski Şişli Belediye Başkanı Sarıgül, bugün DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile görüşmek için parti genel merkezine gitti.

Görüşme öncesi Twitter'dan bir mesaj paylaşan Sarıgül, "Genel Başkanımız Bülent Ecevit o gün beni Şişlili yurttaşlarıma emanet etmişti, Şişli'yi de bana... Yıllardır yolumdan hiç dönmedim. Bu gün de Bülent Ecevit'in bize öğrettiği siyaset kültürünü sürdürerek Genel Başkan Önder Aksakal'la birlikte yolumuza devam edeceğiz" dedi.

AKSAKAL DUYURDU: SARIGÜL DSP'DEN ADAY

Görüşmenin ardından DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile Mustafa Sarıgül birlikte ortak bir basın toplantısı düzenledi. Aksakal, Sarıgül’ün DSP'den Şişli adayı olarak yerel seçimlerde yer alacağını kamuoyuna duyurdu.

Sarıgül yazılı bir açıklama yapacağını belirterek, "Bülent Ecevit öğretisiyle yetişen biri olarak genel başkanımızın açıklamasına teşekkür ederim. Ak güvercinlerin uçmasını bekleyen binlerce yurttaşımıza müjdeler olsun" dedi.