MHP Genel Başkanı Bahçeli, “2020 yılında 527 kadın cinayete kurban gitmiştir. Bu yılın ilk dokuz ayında yaklaşık 100 kadın cinayeti işlenmiştir. Eğer kadına şiddet artıyorsa, kadınların hayat ve varlık hakları farklı gaye ve nedenlerle tehdit ediliyorsa, medeni olmayı, medeniyet seviyesinin yükselişini iddia etmek beyhudedir. Kadınların katline seyirci kalamayız” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün Ankara’da ATO Congresium’da düzenlenen “Türkiye’nin Asli Gücü Analar Bacılar Kurultayı”nda konuştu. Bahçeli, gündeme, HDP ve ABD’nin Suriye’deki varlığına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

KADINA ŞİDDET ARTIYORSA MEDENİYET SEVİYESİNİN YÜKSELİŞİNİ İDDİA ETMEK BEYHUDEDİR

Artık kadına şiddet otomatiğe bağlanmış, saldırı ve kaba güç gösterileri iyice kontrolden çıkmıştır. Psikopatlar, cani ruhlular, eli kanlı canavarlar, gözü dönmüş manyaklar kadın, genç kız ve çocuk demeden katletmektedir. Şu kahredici tabloya bakınız ki, 2020 yılında 527 kadın cinayete kurban gitmiştir. Bu yılın ilk dokuz ayında yaklaşık 100 kadın cinayeti işlenmiştir. Eğer kadına şiddet artıyorsa, kadınların hayat ve varlık hakları farklı gaye ve nedenlerle tehdit ediliyorsa, medeni olmayı, medeniyet seviyesinin yükselişini iddia etmek beyhudedir. Kadınların katline seyirci kalamayız. Kadınların feryatlarına duyarsız olamayız. Kadın anadır, bacıdır, gelecektir.

ANALIĞIN İDEOLOJİSİ OLMAZ

Analığın ideolojisi, siyasi aidiyeti, etnik kökeni, yöresi, ülkesi olmaz, bu şekilde de ele alınamaz. Bu suretle akan gözyaşlarının kimlik sorgulaması yapılmamalıdır. Çünkü yanan anadır, babadır, bacıdır, yardır. Acıyı çeken, ağıdı yakan bilir. Ateş sadece düştüğü yeri değil, yürekleri yakar, umutları tutuşturur.

HDP'Yİ MEŞRU GÖRMEK ANALARA ZULÜMDÜR

HDP’nin ön kapısından giren, arkadan silahlanarak, terörist kamuflajı giyerek çıkmaktadır. Bu itibarla HDP eşittir PKK’dır, YPG’dir, PYD’dir, bundan mülhem terörizmin siyasi organizasyonudur. Hiç kimse aklımızla alay etmesin. Bir yanda yandaşlarını ölüm oruçlarına mahkum eden, diğer yanda tıka basa kebap yiyen bölücü kebapçılardır. HDP’ye destek PKK’ya destektir. HDP’yle ortaklık PKK’yla ortaklıktır. HDP’yi meşru görmek analara zulümdür, analara hakarettir, bacılara hürmetsizliktir, şehitlerimize, gazilerimize hıyanettir.

HELAL KURŞUNLAR BUNLARIN ALAYINI DEVİRMEYE YETECEKTİR

HDP’nin kapatılması anaların yüreklerine su serpecektir. HDP’nin kapatılması anaların ümitlerini yeşertecek, derin bir nefes aldıracaktır. Dökülmüş şehit kanlarının yerde kalmaması için PKK’nın HDP isimli ayağı kırılmalıdır, kapısına da hiçbir maymuncukla açılmayacak bir kilit asılmalıdır. HDP PKK varsa milli geleceğimiz, ekonomimiz, sosyal barışımız, toplumsal huzurumuz güvenceden mahrumdur. Geldiğimiz bu aşamada teröristlerin ne yatacak bir yeri, ne kaçacak bir meskeni, ne de saklanacak emniyetli bir alanı kalmıştır. Bölücü teröristler, bölücü siyasiler gibi adaletin karşısında hesap vereceklerdir. Yok vermeyeceklerse, buna yanaşmayacaklarsa, kahramanlarımızın saat gibi çalışan namlusundan çıkan helal kurşunlar bunların alayını devirmeye yetecektir.