Kişinin rüyasında tarihi abide görmesi, uzun sürecek bir yolculuk ve seyahatte veya resmi bir işinin istediği şekilde neticeleneceğine yorumlanır.

Aynı zamanda abide hayırlı bir çocuğu olacağı anlamına gelir. Rüyada görülen abide tarihi bir eser ise başarılı ve kalıcı işler yapacağına işaret eder. Rüyada abide yolculuk, övgü, kazanç ve seyahat demektir.

Rüyada abide görülmesi, yolculuk ve kişinin geçmişiyle övünmeyle yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında anıtın üstüne çıktığını görmesi; rütbesinin artacağına, rüyasında abide olan yerleri ziyaret ettiğini görmesi; mutlu bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada Abide Görmek

Rüyada Abide, tarihi bir kalıntı ise, kendisi ileride adı unutulmayacak bir kişi olarak memleketinde isim yapar ve ünlü biri olur. Bir başka rivayete göre de: Rüyada bir şehrin ünlü bir abidesini görmek, uzun, mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delildir.

Bu rüyayı gören aynı zamanda uzun zamandır beklediği bir işinin arzusuna göre netileneceği şeklinde yorumlanır. Bu rüya hayırlı bir çocuğun olacağına da işarettir.

Rüyada daha önce hiç görmediği, hiç bilmediği bir abide görmek uzun bir yolculuğa, seyahate işaret eder. Rüyanızda önemli önceden bilinen abideleri görmek ise çok parlak iş teklifleriyle karşılaşacağınıza ve başarı üstüne başarı göstereceğiniz anlamına gelir.

Bilinen bir abideyi görmek geçmişiyle öğünmeye, daha önce görmediği abideyi görmek seyahate, abidenin onarıldığını görmek batıl şeylerin rağbet bulmasına, abidenin mevcut halinin tahribata uğraması meydana gelecek değişikliklere yorumlanır.

Abide hayırlı rüyalardandır, iyiye yorulur, kısmettir. Abidenin karşısında durmak kısmetli bir sürece girmeye tabir edilir. Abideye bakmak çok önemli birinden gelecek yardıma işarettir. Rüyasında tarihi bir abide gören, uzun sürecek bir seyahate çıkmasına yorumlanır.