Van'ın Özalp İlçesi nufüsüna kayıtlı Emre Atasoy (21) isimli genç 2 gün önce Bodrum‘da bir hafriyat kamyonunun altında kalarak ağır yarlanmıştı, Atasoy bu gün tedevi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Kaza Budrum'da Peksimet Mahallesi Kadıkalesi Mevkiinde meydana geldi. Bir hafriyat firmasına ait ve Ercüment Bozdağ (49) 48 LV 470 idaresindeki kamyon yük boşalttıktan sonra geri manevra yaptığı esnada  Emre Atasoy (21) isimli gencin kullandığı 48 RT 517 plakalı motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Emre Atasoy kamyon ve teker arasına sıkışarak ağır yaralandı.İhbar üzerine bölgeye 112  sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin  ilk müdahalesinin ardından bacağı kopma noktasına gelen Atasoy, ilçede bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Atasoy, tedevi gördüğü hastanede bugün kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Atasoy'un cenazesi bugün ikindi namazının ardından ikamat ettiği Bodrum'da defnedildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.