Van'ın Muradiye ilçesi nüfusuna kayıtlı Recep Acar (31) şüpheli bir şekilde Antep’te bir yüzme havuzunda boğulma tehlikesi geçirdikten sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Şüpheli olay 11 Haziran günü Antep'te bir yüzme havuzunda meydana geldi. İddiaya göre; Recep Acar isimli müteahhid inşaat firması çalışanları ile birlikte serinlemek amacıyla özel bir yüzme havuzuna gitti. Havuzda bir süre yüzdükten sonra çıkamayan Acar'ı fark eden firima çalışanları havuza atlayarak Acar'ı çıkartıp durumu 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Yapılan İlk müdahalenin ardından Acar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldırılarak tedavi altına alındı. Burada 14 gün yoğun bakımda kalan Acar kurtarılamayark hayatını kaybetti.

Havuzda kalp krizi geçirerek boğulduğu tahmin edilen Acar'ın cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp kurumuna kaldırıldı. Hastanede yapılan işlemlerde Acar'ın kalp krizi geçirmediği belirlendi. Daha sonra Acar'ın ölümünü şüpheli bulan savcılık, dosyayı Cinayet Büro Amirliğine sevk ederek, soruşturma başlattı.

Van’da 2 minibüste 107 mülteci yakalandı Van’da 2 minibüste 107 mülteci yakalandı

Acar (31) cenazesi Van'ın Muradiye ilçesine bağlı Kandahar Mahallesinde toprağa verildi.