Van'ın Muradiye ilçesinden geçen Bendimahi Çayı üzerinde bulunan ve her mevsim ayrı bir güzelliğe bürünerek, ziyaretçilerini kendine hayran bırakan Muradiye Şelalesi görsel şölen sunmaya ve misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Yaz kış her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Muradiye Şelalesi,  yurttaşların akınına uğradı. İlçeye 8 kilometre uzaklıkta bulunan Muradiye Şelalesi Koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen çevre il ve ilçelerden gelen yurttaşlarla doldu taştı.Özellikle hafta sonları daha çok yoğun olan Muradiye Şelalesi yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.Adeta ziyaretcilerini büyüleyen ve doğal güzelliği ile bölgenin en önemli değrelerinden biri olan Şelaleye hafta sonunu fırsat bilip piknik yapmaya ve gezmeye gelen yüzlerce yurttaş Koronavirüse rağmen piknik alanlarını doldurdu.

Yeni evli çiftlerin gelinlik ve damatlıkları ile Muradiye Şelalasi'nin eşsiz ve doğal güzelliği karşısında hatıra fotoğrafları çektirirken ,Türkiye'nin dört bir yanından Şelaleye piknik yapmaya ve gezmeye gelen yurttaşlar ise virüse rağmen burada gönüllerince eğlenerek günün tadını çıkardı.

Van'da Cinsel taciz faili, taciz ettiği çocukla aynı evde yaşıyor! Van'da Cinsel taciz faili, taciz ettiği çocukla aynı evde yaşıyor!