İstanbul'da Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Ekrem Biçeroğlu, motosikletli magandaların saldırısına uğradı. Biçeroğlu'nun çenesi kırıldı, yüzüne dikiş atıldı. Gözaltına alınan iki saldırgan ise çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

Olay 1 Temmuz Perşembe günü Kağıthane ilçesi Nurtepe semtinde meydana geldi. Aracıyla seyir halinde olan mağdur Ekrem Biçeroğlu ve şüpheliler arasında yol verme tartışması yaşandı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine iki kişinin çok şiddetli saldırısına maruz kalan Biçeroğlu'nun çenesi kırıldı, kesici aletlerle yaralanan yüzüne dikiş atıldı.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Olay yeri ve çevresinde bulunan güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesi sonucunda polis ekipleri tarafından olaya karışan motosikletin plakası tespit edildi. Çalışmaların devamında araç sahibi ile yapılan görüşmede olay günü bahse konu motosikletin D.S. (22) ve U.A. (23) isimli şüpheliler tarafından kullanıldığı belirlendi. Şüpheliler 04 Temmuz’da (dün) evlerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Kesici aletlerle muhabiri öldüresiye darp ederek kaçan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün başlattığı soruşturma sonucunda yakalanan saldırganlar ise sevk edildikleri mahkeme tarafından serbest bırakıldı.