AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın başlattıkları "Adalet Nöbeti” 115’inci gününde devam ediyor. Diğer günlerde olduğu gibi sabah erken saatlerde adliye binası önüne gelen anne ve oğlu, üzerinde “Bir anne 115 gündür Şanlıurfa Adalet Sarayı'nın önünde adalet nöbeti tutuyor. 2 evladı ve eşi hastanede katledildi. Katliamın içinde milletvekili olduğu için 3 yıldır dava açılmıyor” yazılı dövizle nöbet eylemlerini başlattı.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM 

Adliyeye yolu düşen yurttaşlara ve avukatlara yaşadıkları olay ve verdikleri adalet mücadelesi hakkında bilgi veren aile, sanal medya hesaplarından Hacı Esvet Şenyaşar ile oğulları Adil ve Celal Şenyaşar’ın katledildiği Suruç Devlet Hastanesi’nin fotoğrafını paylaştı.

Üzerinde “Çocuklarının durumunu öğrenmeye giden baba acilde linç edilerek öldürüldü” notu  bulunan fotoğraf  “Devletin Hastanesinde katliam yap, sonra bayrağı arkasına al poz ver! Bayrak ortak değerdir. Katliamın üstünü örtmek için değil! Herkes her şeyin farkında, ADALET mutlaktır. Bir gün tecelli edecektir” mesajıyla paylaştı. 

Aile, bu mesajlarını Sağlık Bakanlığı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Meclis Genel Kurulu'nun hesaplarını etiketleyerek paylaştı.