AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önünde "adalet" talebi ile başlattığı nöbet eylemi 112'nci gününde devam ediyor. Şenyaşar ailesi, haftanın ilk nöbetine adliye bariyerlerinin önünde başladı. 

DAYANIŞMA ÇAĞRISI 

Nöbet eylemine ilişkin konuşan Ferit Şenyaşar, "Herkes davamızdan haberdar. Yaptığımız tüm ziyaretlerde zulme uğradığımız dile getiriliyor. Son olarak İstanbul Baro Başkanı'nı ziyaret ettik. Davamızı takip edeceklerini söylediler. Mücadelemiz sürüyor. Büyük bir kamuoyu oluştu ve gittikçe büyüyor. Bu dayanışma bize direnme gücü veriyor. Dayanışma için herkesi buraya bekliyoruz" dedi. 

RESMİ BELGE 

Ailenin sanal medya hesabı üzerinden ise, hastanede ambulansa yapılan saldırı ve ambulansın emniyet müdürlüğündeki nakil zorunluluğuna dair tutulan tutanak paylaşıldı. 

Paylaşımda, "Kamu binasında bir seçilmiş ailesi ile birlikte üç insanı öldürüp katliam yapıyor. 'Üç yıldır davanın açılmaması hukuka uygundur' diyen Şanlıurfa Adalet Sarayının (!) önünde 112. günde adalet mücadelemiz devam ediyor... Resmi belge ve insanlık suçu" denildi.