AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önünde başlattığı "Adalet" nöbeti, 87'nci gününde devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde adliye binası önüne gelen Şenyaşar ailesi, bina girişinde bulunan Atatürk kaidesinin önünde nöbet eylemlerini başlattı. 

Adliyeye gelen yurttaş ve avukatlara yaşananlara dair bilgi veren Şenyaşar ailesi, Urfa Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe vermek adliye binasına geçti. Suruç Devlet Hastanesi'nde yaşanan katliama dair dava dosyasının açılmasını ve savcının tespit ettiği 23 kişi hakkında işlem yapılması talebiyle savcılığa bugüne kadar birçok dilekçe veren Şenyaşar ailesi, dosya savcısına ulaşamadıklarını, muhatap bulamadıklarını belirtiyor. Aile dilekçelerini savcılığa vermek, için adliye binasında bekliyor. 

‘YARGILAYIN’

Şenyaşar ailesi sanal medya hesaplarından ise, “ŞenyaşarAilasineAdalet” hashtagı ile “Suç işleyenleri korumak, yargılanmasını önlemek de suçtur. Suç işlemekten ve işlenen suçlara ortak olmaktan vazgeçin. Hastanede katliam yapan ve tespit edilmiş 23 kişiyi hemen yargılayın” mesajını paylaştı.