AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın, Urfa Adliyesi önündeki “adalet” nöbeti, 91'inci gününde sürüyor. Şenyaşar Ailesi, pandemi gerekçesiyle dün uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından tekrar Urfa Adliyesi önüne gelerek, nöbete başladı. 

'ÖLÜMÜ GÖZE ALDIK'

Adalet arayışlarının 3 ayı geride bıraktığını söyleyen Ferit Şenyaşar, “Ölümü göze aldık. Kararlıyız, adaleti getireceğiz. Annemin sağlık sorunları giderek katlanıyor. Tedavi olmayı da kabul etmiyor. Adalet sağlanırsa, annem de tedavi olmayı kabul edecek. Burada dayanışmayla ayakta kalıyoruz. Duyarlı insanların mücadelemize destek vermesini istiyoruz" diye seslendi. 

5 GÜN NÖBET 

Şenyaşar, daha önce haftada 3 gün adliye önünde nöbet eylemlerini sürdüreceklerine dair kararlarını, 5 gün olarak değiştirdiklerini söyledi. Şenyaşar Ailesi, haftanın 5 günü adliye önünde, adliyenin kapalı olmasından dolayı hafta sonu eylemlerini evde sürdüreceklerini paylaştı. 

'ADALET MEŞALESİNİ YAKTIK'

Aile, sanal medya hesabı üzerinden "ADÂLET meşalesini Şanlıurfa Adâlet Sarayının önünde yaktık. Hiçbir şey karanlıkta kalmasın. Ceza vermediğiniz her olayın faili, daha da güçlenerek zulüm yapmaya devam ediyorlar. Gelin! Bu zulme, Şanlıurfa Adalet Sarayının önünden dur diyelim.." mesajı paylaştı.