Urfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırılardan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın, Urfa Adliyesi önünde 9 Mart'ta başlattığı Adalet Nöbeti, 257'nci gününde devam ediyor. Aile, hafta sonu adliyenin kapalı olmasından dolayı nöbetini Suruç ilçesindeki evinde sürdürüyor. 

'CESARET LAZIM' 

Sanal medya hesabında paylaşımda bulunan Şenyaşar ailesi, "Şanlıurfa Adalet Sarayı'ndaki bu adaletsizlik, her yerdeki adalete tehdittir. Cesaret lazım. Birlik olup zulme, haksızlığa ve bu krize dur demek lazım" dedi.

MIZRAKLI’DAN AİLEYE DESTEK

Yerine kayyım atanan ve Kayseri Bünyan T 2 Nolu Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Selçuk Mızraklı da sanal medya hesabında yaptığı paylaşımla, Şenyaşar ailesine destek verdi. Mızraklı paylaşımında, “Cesaretle yaşanacak bir dönem, ömür boyu korkaklıktan evladır. Adalet arayan annelerin cesareti ile yeni yaşamı öreceğiz. #senyasarailesineadalet” diye yazdı.