AKP’li vekil İbrahim Halil Yıldız’ın korumaları ve yakınlarının 14 Haziran 2018 tarihinde işyerlerine yönelik başlayıp, yaralıların kaldırıldığı hastanede devam eden saldırılarında baba Hacı Esvet ile oğulları Celal ve Adil Şenyaşar’ın yaşamını yitirmesi nedeniyle Şenyaşar ailesinin Urfa Adliyesi önünde "adalet" talebiyle başlattığı nöbet eylemi 27'nci gününde devam etti.

Anne Emine Şenyaşar yaşadığı sağlık sorunlarından kaynaklı bugünkü nöbet eylemine katılmadı. Yaşanan saldırıdan yaralı kurutulan oğlu Ferit Şenyaşar, bugünkü nöbeti adliyeye yakın bir noktada tek başına sürdürmeye başladı.

Nöbet eylemi devam ederken Şenyaşar Ailesi’nin Twitter hesabından yapılan bir paylaşımla Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’e seslenildi.

Yapılan paylaşımda 'Sağlık sorunları nedeniyle adliyeye gidemeyen Dursune teyzemizin ifadesi evinde alındı.' ifadesini kullanan ADALET Bakanı Gül, Suruç Devlet Hastanesi'nde eşi ve çocukları katledilen  27 gündür adliye kapısında bekleyen, 65 yaşındaki Emine anne için de bir cümle kullansın” denildi.