Hakkında organize suç örgütü liderliğinden arama kararı bulunan Sedat Peker, daha önce “hangi tahrikler olursa olsun sokağa” çıkmayın diye uyarıda bulunduğunu hatırlatarak, bu kez “Evinize dönmeyin” dedi. Peker’in böyle demesinin sebebi ise “AKP’nin seçimi kaybettiğinde sonuçları tanımayacağı” şeklindeki iddialar. Peker, “tecrübe konuşuyor” diyerek hem mesaj verdi, hem de “Duyumlarım var” diyerek seçim gününe ilişkin uyarılarda bulundu.

Sedat Peker, kendisine yakın olduğu belirtilen Twitter hesabı “Deli Çavuş” üzerinden bu kez seçim güvenliğine ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Daha önce “Hangi tahriki yaparlarsa yapsınlar, seçim gününe kadar asla sokağa çıkmayın” diye tavsiyelerde bulunduğunu hatırlatan Peker, “Bu konuda lütfen bana güvenin (ne de olsa tecrübe konuşuyor.) Tabii ki bu durum sadece seçim gününe kadar geçerli” dedi.

‘DUYUMLARIM OLACAĞI YÖNÜNDE’

“Toplumun sakinliğinden cesaret alan bazıları sandıkta seçimi kaybetsek de asla gitmeyeceğiz diye açıklamalar yapıyorlar” diyen Peker, “Seçim kazanıldığında şu veya bu sebeple eğer ki iktidarı terk etmek istemeyen kişiler olursa (duyumlarım olacağı yönünde) o zaman şartlar değişmeli. Sonu her ne olursa olsun hakkınızı alana kadar evinize asla girmeyin (sonu ne olursa olsun). Çünkü hakkımızı alabileceğimiz gerçek bir seçim ülkemizde bir daha olmayacaktır. Tecrübelerime güvenin” ifadelerini kullandı.

‘SAHTE KAHRAMANLAR YÜCE MİLLETİMİZİ GERÇEKTEN TANIMIYORLAR’

Peker şöyle devam etti: “Bu sahte kahramanlar Yüce Milletimizi gerçekten tanımıyorlar. Bizim halkımız her çileye dayanır. Her zulmü sinesine çeker. Ancak Büyük Önder Atatürk ve dava arkadaşlarının kendilerine miras bıraktıkları seçime krallarının dahi müdahale etmesine ölümleri pahasına izin vermezler. Sandık bir milletin namusudur. Namusumuzu koruyacağız.”

SADAT KURUCUSU “VATANI SANDIKTA TESLİM ETMEYİZ” DEMİŞTİ

SADAT’ın kurucularından Ersan Ergür, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda seçimlere ilişkin, “Vatanı Türkiye düşmanlarıyla işbirliği yapanlara sandıkta teslim etmeyiz” demişti. Yoğun tepkiler üzerine paylaşımını silen Ergür, ‘Yüce Türk Milleti Türkiye düşmanları ile işbirliği yapanlara sandıkta oy vermeyerek cennet vatanımızı teslim etmeyecektir” ifadelerini kullandığı bir başka paylaşımda bulunmuştu.