Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, uğradığı saldırı sonrası MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın "Bu hareketin delisi çoktur. Talimat falan dinlemezler" sözlerine tepki gösterdi. Özdağ, "Hayırdır devletlular! Siz ağa mısınız bey misiniz?" dedi.

MHP tarafından hedef gösterildikten hemen sonra Ankara'daki evinin önünde silahlı ve sopalı bir grubun saldırısına uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın tedavisi sürüyor. Daha önce yaptığı paylaşımlarla Özdağ'a 'siyasi bukelamun' diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, saldırı sonrası yaptığı açıklamada da, "Bu hareketin delisi çoktur. Talimat falan dinlemezler" diye konuştu.

'SİZ AĞA MISINIZ BEY MİSİNİZ?'

Yalçın'ın bu sözlerine tepki gösteren Özdağ, "Hayırdır devletlular! Siz ağa mısınız bey misiniz?" diye sordu.

Özdağ'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şöyle: "Camdan evlerde, sırça köşklerde oturanlar başkasının evine taş atarken “delilerine” çok güvenmesinler. Zira bir akıllı bin delinin hakkından gelir. Siz herkese herşeyi diyecekseniz ama başkaları size hep temenna mı sunacak? Hayırdır sn. devletlular! siz ağa mısınız bey misiniz?"

NE OLMUŞTU?

Özdağ'a yönelik saldırısı sonrası Nagehan Alçı'ya konuşan Yalçın, "Bu hareketin delisi çoktur Nagehan Hanım. Talimat falan dinlemezler... Bakın biz 80 öncesinin içinden geldik. Saldırı, şiddet bunları bizzat yaşamış ve çok acılar çekmiş insanlarız. Şiddet kesinlikle yanlış ve gayrimeşru bir yöntem. Bırakın böyle bir saldırının arkasında olmayı tamamen bu saldırının karşısındayım Nagehan Hanım. Ben çok sert mücadele ederim ama sosyal medya üzerinden mesajlarla ya da gerekiyorsa mahkemede hakkımı ararım ve hesap sorarım. Biz kalemle ve dil ile mücadele ederiz. Şiddetle bizim işimiz olamaz. Ama 6 milyon oy almış bir lidere haksızca saldırana da en ağır sözlerle cevabını veririm" demişti.

İLGİLİ HABERLER