Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs testi pozitif çıkan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın sağlık durumlarına ilişkin açıklama yaptı. Koca’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Omicron varyantının hızla yayıldığı bu dönemde, hafif belirtiler üzerine Sayın Cumhurbaşkanımız ve değerli eşleri Emine Erdoğan için yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Sağlık durumları çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum.”

Siyasi parti liderleri, koronavirüse yakalandığı açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu:

*Erdoğan için 'geçmiş olsun' mesajı paylaşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan @RTErdogan ve eşi Sayın Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

*DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Koronavirüs testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun temennilerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

*Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve değerli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifa diliyorum. Rabbim tüm hastalarımıza bir an önce sağlıklarına kavuşmayı nasip etsin" dedi.

*İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'de yaptığı palaşımda "Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum." dedi.

*Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da yaptığı paylaşım ile geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Karamollaoğlu, paylaşımında "Koronavirüs testleri pozitif çıkan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın @RTErdogan ve Sn. @EmineErdogan ’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

*AKP ve MHP'li Devlet Bahçeli de yaptığı yazılı açıklama ile Erdoğan Ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Bahçeli, “Cenabı Allah’ın şifalar vermesini temenni ediyorum. Biraz sonra kendilerini arayacağım inşallah. Geçmiş olsun dileklerimi bildireceğim parti olarak” dedi. Bahçeli, ayrıca sosyal medyadan paylaştığı mesajda da "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’yle birlikte muhterem eşleri Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin KOVİD-19 testinin pozitif çıkmasından dolayı geçmiş olsun dileklerimi ve halisane dualarımı bahusus paylaşıyor, Allah’tan sağlık ve sıhhat niyaz ediyorum. Söz konusu hastalığı hafif geçirmeleri ve çalışmalarını evlerinde sürdürüyor olmaları yegâne tesellimizdir. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Muhterem Hanımefendi başta olmak üzere, Rabbim virüse yakalanan herkese ‘Eş-Şafi’ ismi hürmetine şifalar nasip etsin inşallah." ifadelerini kullandı.