AKP'li Saffet Kaya, diğer eski AKP'li milletvekilleri ve bakanlarla Selçuk Holding'in daveti ile bir araya geldiklerini yazdı. Kaya'nın etkinlikten paylaştığı fotoğrafta yer alan isimlerin maske ve mesafe kurallarına uymadıkları görüldü.

Eski AKP milletvekili Saffet Kaya, Facebook hesabından “Selçuk Holdingin daveti üzere, Yüksek Haysiyet Divanı Üyesi TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek, Vakıf Bank Yönetim Kurulu Başkanı eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, Bakanlar, Milletvekilleri, ve iş insanlarıyla Vekilimiz Saffet Kaya yemekte buluştular” notu ile bir fotoğraf paylaştı.

Yemek sırasında çekilen fotoğrafta yer alan kişilerin maskesiz olmaları ve sosyal mesafe kuralına uymadıkları görüldü.

CHP'LİLERİN TOPLANTI YAPTIĞI MEKANA CEZA KESİLMİŞTİ

Hafta içinde CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile CHP'li ilçe belediye başkanları, Nişantaşı’nda maske ve mesafe kuralını gözeterek bir mekanda toplantı yapmıştı. Kaftancıoğlu, toplantıyla ilgili "Ofiste belediye başkanlarımızla özel toplantı yaptık" bilgisini vermişti. CHP’lilerin bir araya geldikleri  yerin "restoran olduğu ve koronavüris yasaklarının ihlal edildiği" gerekçesiyle işletmeciye toplam 15 bin 900 TL ceza kesilmişti.