İstanbul Esenyurt’ta bir kadın 5 polis tarafından darp edildi. ARTI TV programcısı Erk Acarer'in dün sosyal medya hesabında paylaştığı görüntülerde, kadının yere yatırılarak yumruk darbelerine maruz kaldığı görüldü.

Acarer, polis şiddetine maruz kalan Gökçe Yaşar’ın ifadesine ulaştı. 

Yaşar, polislerin kendisini darp ve tehdit ettiğini  ve darp raporu almaya gittiğinde ise hekimin "az benzetmişsiniz" diyerek darp raporu vermediğini söyledi.

Yaşar’ın ifadelerine göre, site içerisinde evine giderken polis arabası önünde durarak Yaşar'a nereye gittiğini sordu. Yaşar polisten üslubunu düzeltmesini isteyince, polis “Kes lan sesini sana mı soracağım?” dedi. Yaşar'ın, kimliğini evde unuttuğunu söylemesi üzerine polis 'Senin hakkından ben gelirim' diyerek küfür etmiş.

Olaydan sonra darp raporu almaya giden Yaşar, Esenyurt Devlet Hastanesinde de doktorun "Az benzetmişsiniz" diyerek yüzüne güldüğünü ve darp raporu vermediğini ifade etti.

Yaşar ifadesinde “Senin hakkından ben gelirim diyerek küfürlerine devam etti. Ekip otosuna bindirip araç içerisinde de tekme, yumruk atmaya devam edip seni bebek gibi yetiştirmişler şımartmışlar dedi. Ben her gün bu siteye giriyorum evini de biliyorum her gün bunu sana yapacağım deyip tehdit etmiştir.” ifadelerini kullandı.