Saadet Partisi, eski genel başkan ve başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 10. yıldönümünde Anma Programı düzenlenleniyor. “Yaşanabilir Türkiye” sloganıyla düzenlenen Erbakan'ı Anma ve Anlama Programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm siyasi parti liderleri davet edildi.

Ankara’da bir otelde ve pandemi koşulları nedeniyle sınırlı sayıda katılımcı ile saat 19.30'da başlayan anma toplantısına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Nuri Okutan, BBP Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren de partilerini temsilen katıldı.Törene katılan isimler arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da yer aldı. 

Necmettin Erbakan ile ilgili bir video gösteriminin de yapılacağı törende ilk konuşmayı Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptı. Daha sonra katılan partilerin genel başkanlarının da birer konuşma yapması bekleniyor.