Çorum Merkeze bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde akşam saatlerinde iki kişinin intihar ettiği öğrenildi.  İntihar eden iki yurttaşın maddi sıkıntıları olduğu ortaya çıktı.

Bahçelievler Mahallesi Karşıyaka 18. Sokak’ta meydana gelen ilk olayda Gökhan T.’den haber alamayan yakınları polise başvuruda bulundu. Bunun üzerine belirtilen adrese polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yardımı ile balkonundan içeriye giren polis ve sağlık ekipleri Gökhan T.’yi asılı halde buldu. Gökhan T’nin intihar etmeden hemen önce kızına “Seni seviyorum kızım. Özür dilerim” şeklinde not bıraktığı ortaya çıktı.

Bahçelievler Mah. Karşıyaka 1. Cadde’de ise Oktay A., (33) evinde kendini asarak intihar etti.Polis intihar eden Oktay A.’nın eşi ile yaptığı görüşmede maddi sıkıntılarının olduğunu, evde yiyecek yemeklerinin olmadığı için babasının evine gittiğini, babası ile tekrar evine geldiklerini, eşinin kapıyı açmaması üzerine anahtar ile içeri girdiklerini ve eşini asılı halde bulduklarını söylediği belirtildi.(MA)