2 aylık bebeğine işkence yaptığı görüntüler yayınlanan Yunus Göç’ün emniyet ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde bebeği ağladığı için bir anlık sinirle darp ettiğini söyleyen Göç, suçlamayı kabul etti.

Antep’te 2 aylık bebeğine işkence uyguladığı görüntüler ortaya çıkan Yunus Göç, kamuoyunda büyük tepki görmüştü. Görüntülerin ardından gözaltına alınan Göç, tutuklanarak cezaevine konuldu.

İHA'nın aktardığına göre, Yoğun bakımda minik C.'nin tedavisi sürerken Yunus Göç'ün emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. Yunus Göç'ün ifadesinde çocuğunu bir anlık sinirle dövdüğünü savunurken suçlamayı kabul ettiği öğrenildi.

Çocuğu mama vermek için kucağına aldığını belirten Göç, “Mama vereceğim esnada birden ağlamaya başladı. Daha önce hiç şiddet uygulamamıştım. Ağlamaya başlayınca bir anlık sinirle onu darp ettim. Pişmanım. Suçlamayı kabul ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ocak ayında eşinden şiddet gördüğü için ailesinin yanına sığınan bebeğin annesi S. Göç'ün, eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı.

Öte yandan, işkenceci Yunus Göç'ün eşi odada olmadığı zamanlar darp ve ağlama seslerinin daha öncede sürekli geldiğini ve durumdan şüpelenmesi üzerine oday akamera yerleştirdiğini belirtmişti.