Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın siyasi parti genel başkanlarına yaptığı aşı aramasına ilişkin, “Aşı için davet geldi, Sayın bakan aradı. Ben de vatandaş Kemal Kılıçdaroğlu olarak sıramı bekleyeceğim. Önce sağlık çalışanlarının aşı olması lazım" dedi.

AKŞENER’DEN AŞI ÇAĞRISI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, aşı yaptırdığını sosyal medya hesabından duyurdu. Akşener, “Sayın Fahrettin Koca, tüm liderler gibi beni de dün akşam arayarak aşı olmaya davet etti. Parti liderlerinin aşı konusunda toplumumuza ön ayak olması gerektiği inancıyla ben de aşı oldum. Bu vesileyle iktidarı, aşı süreci için yaptığımız önerileri uygulamaya çağırıyorum” dedi.

BAHÇELİ MAKAMINDA AŞI OLDU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise makamında aşı oldu. Aşı yaptırdığını sosyal medya hesabından duyuran Bahçeli, “Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın daveti üzerine, başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde ben de Kovid-19 virüsü aşımı yaptırdım. İnşallah bu salgından el birliği ile çok yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyor, tüm halkımızı da aşı olmaya davet ediyorum."