Yurttaşlar ekonomik krizle boğuşurken 330 pound (4, 983 TL) değerindeki Louis Vuitton marka atkısını savunan AKP MKYK üyesi Mücahit Birinci, "Bu azgın azınlığa göre biz, "Bizimkiler" dizisindeki kapıcılarız" dedi.

Habertürk'te katıldığı tartışma programında Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın görevden alınış şeklini eleştiren Prof. Dr. Ersan Şen'e, "Alışacaksınız, alışacaksınız" diye yanıt veren AKP MKYK üyesi Mücahit Birinci'nin taktığı atkı sosyal medyada yeniden gündem oldu. Birinci'nin Louis Vuitton marka atkısının fiyatının 330 pound (4,983 TL) olması sosyal medyada tepki çekti.

'HAY ATKI KADAR KAFANIZA TAŞ DÜŞSÜN' DEDİ

Kendisini eleştiren yurttaşlara, "Hay atkı kadar kafanıza taş düşsün" diye seslenen Birinci, "Başka işiniz mi yok yahu, Tiktok videoları, İnstagram paylaşımları... Fondaş bir kısım sözde gazeteci de bunlara uymuş. Neredeyse atkı sempozyumu düzenleyecekler. Yahu bırakın magazini, bir iki kitap okuyun, tarih okuyun, kendinize fayda..." ifadelerini kullandı.

'AZGIN AZINLIĞA GÖRE BİZİMKİLER DİZİSİNDEKİ KAPICILARIZ'

Bu yanıtın ardından bir paylaşım daha yapan Birinci bu kez de kendisini eleştirenleri hedef aldı. Birinci bu kez de, "Bu azgın azınlığa göre biz, 'Bizimkiler' dizisindeki kapıcılarız" dedi.

Birinci'nin paylaşımı şöyle oldu:

"Aslında sıkıntı şu... Biz kimiz de o atkıyı takabiliyoruz dimi... Mütedeyyinler, maneviyata sahip insanlar kim ki... Dünyanın meşru nimetlerinden tek, azınlık ama egemen düşüncenin kurşun askerleri faydalanır. Bu azgın azınlığa göre biz, 'Bizimkiler' dizisindeki kapıcılarız."