Artan şüpheli kadın ölümleriyle gündemden düşmeyen Ağrı’da, bir kadın ölümü daha yaşandı. Taşlıçay ilçesine bağlı Dilekyazi (Gêrê Şera) köyünde yaşayan 21 yaşındaki Kübra Taşdemir'in dün öğlen saatlerinde yaylada kaldıkları çadırda asılı bulunduğu iddia edildi. Bir yıllık evli olan Taşdemir'in cenazesi haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerince alınarak, otopsi için Erzurum’a götürüldü. 

Kızının telefonuna, eşi T. Taşdemir tarafından el konulduğunu ve bir süredir kendisine ulaşamadıklarını dile getiren genç kadının babası Kerem Samancı, kızının intihara sürüklendiğini savundu.  

35 GÜNDE 6 ŞÜPHELİ ÖLÜM

Hamur ilçesi Süleyman Kümbet (Silêman kombet) köyüne bağlı Aşağı Yurt (Şîrik) mezrasında yaşayan Ceylan Akpolat'ın 7 Mayıs'ta, Tutak ilçesine bağlı Aşağı Kara Halit (Qerexalta Jêrê) köyünde yaşayan Pakize Öztaş'in  9 Mayıs’ta, Ağrı merkeze bağlı Dönerdere (Elomilo) köyünde yaşayan Güzel Koçyiğit'in 26 Mayıs’ta, Diyadin ilçesine bağlı Aşağı Kardeşli (Qetka Jêrê) köyünde yaşayan 17 yaşındaki Zana Polat'ın 4 Haziran’da ve Taşlıçay'ın Aşağı Toklu köyünde yaşayan 27 yaşındaki Hacer Ergül'ün 11 Haziran'da yaşamını yitirdiği kentte, son 35 gün içinde 5 kadın şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti.