AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın, Urfa Adliyesi önündeki “Adalet” nöbeti 92'nci gününde devam ediyor. Sabah erken saatlerde adliye binası önüne gelen Şenyaşar ailesi, bariyerlerinin önünde bıraktıkları “Adalet" yazılı dövizlerle nöbete başladı.

HASTANEDE KATLİAM VAR

Aile sanal medya hesaplarından Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Adalet Bakanlığı ve Urfa Valiliği resmi twitter hesaplarını etiketleyerek, “Mecliste elini kaldırıp indiren bir milletvekilimiz (İbrahim Halil Yıldız) var! Urfa'da ‘nasıl olsa savcılar bizim elimizde, kimse bize dokunamaz' mantığı üç yıldır uygulanıyor. Devlet Hastanesinde katliam var! Hukuk devleti gereğini ne zaman yapacak?” diye sordu. 

Aile AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın fotoğrafının kolajlanmış ve üzerinde "Katliamdan sonra daha güçlü olduk" yazısı yer alan fotoğrafı paylaştı. 

Aile ayrıca, Adalet Bakanı Gül'ün sokak hayvanlarının fotoğrafını, "Can dostlarımızı daha etkin koruyacak yasal düzenlemeler kapıda. Geri sayım başladı" mesajıyla paylaştığı gönderisini alıntılayarak, "Adliye kapılarında adalet nöbetini tutan insanlardan annelerden haberiniz var mı?" diye sordu.