“Bin Günde Memleket Hareketi” kapsamında Türkiye'yi gezen Muharrem İnce, Horasanlı çiftçiyle dertleşirken Yurttaşın iktidara yönelik yakınmalarını dinledi. "3 dönem AKP’ye oy verdim, 3 defa da keşke benim Allah canımı alsaydı" diyen çiftçi, "Halkı canı gönülle, hepsini ırk, din, mezhep ayırmadan kucaklayın. Bu ülkede gruplaşma var. FETÖ gitmiş şu anda Ensar Vakfı var. Ensar Vakfı FETÖ’den de kötüdür" dedi. 

ARTIK NEFES ALACAK ZAMANIMIZ YOK

Muharrem İnce, Anadolu gezileri kapsamında Erzurum'dan Ağrı'ya giderken Horasanlı çiftçilerle sohbet etti. İnce'ye "seni her yerde görüyorum, onurunla vicdanınla konuştuğunun arkasında dur yeterlidir, bu halk seninle. Din ırk mezhep ayrımı yapmadan, şerefimle benim 26 tane oyum var açık kullanmazsam namerdim. İsmim Metin Çetinkaya çünkü artık nefes alacak zamanımız yok" diye seslendi.  

“3 DÖNEM AKP’YE OY VERDİM PİŞMANIM”

İnce’ye feryat eden bir çiftçi 3 dönem AKP’ye oy verdiğini ve pişman olduğu belirterek, “Medya benim bu sesimi duyurun. 3 dönem AKP’ye oy verdim, 3 defa da keşke benim Allah canımı alsaydı. Bir markete giremiyorsun, bir mazot alamıyorsun her yer kapalı. Elektriğin bir faturasını ödemedin mi hemen ikinci faturada icra. Siz bu adamın peşine daha ne kadar gideceksiniz.” dedi.

“150 LİRAYA DOLAN DEPO 600 LİRAYA DOLUYOR”

Feryat eden çiftçi “Motorumda 150 liraya doldurduğum depoyu şu anda 600 liraya dolduruyorum. Ben ekemiyorum, ben biçemiyorum, perişan haldeyim. Sadece ben değil Horasan halkı komple öyle. Bir sesimi duyun. İsterse beni FETÖ’den dolayı içeri atsınlar, ne atacak!, Çünkü benim vicdanım yanmış, içim sızlıyor. Temiz bir adam, iktidar halklara hepsine eşit davranacak şekilde….Bir şey oluyor bir yere gidersen aman buna karışma bu Tayyib’in kolu” dedi.

“FETÖ GİTTİ ŞU ANDA ENSAR VAKFI VAR”

Bana ne öneriyorsunuz ne yapayım? diye soran İnce’ye, çiftçi şu şekilde cevap verdi:

“Halkı canı gönülle, hepsini ırk, din, mezhep ayırmadan kucaklayın. Bu ülkede gruplaşma var. FETÖ gitmiş şu anda Ensar Vakfı var. Ensar Vakfı FETÖ’den de kötüdür. Bizim vatandaş olarak her şeyden haberimiz var. Benim çocuğum özel harekat, kızım öğretmen. Hepimiz okumuşuz. Biz Horasan’da başkanlar ailesiyiz, benim dayımın oğlu iki dönem belediye başkanlığı yaptı ama ne olduysa yemedi, hırsızlık yapmadığı için partide yer vermediler."