Van Bölge ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahahttin Çelik'ten tepki çeken paylaşım, atmış olduğu tweette 'kavga edip bıçaklanıp kafa tranvası yaşayıp, trafik kazası geçirip gelmeyin' ifadeleri Vanlı yurttaşların tepkisine neden oldu.Çalik daha sonra yaptığı açıklama ile yanlış anlaşıldığını belirtti.

Çelik tepkilere neden olan paylaşımında şu ifedeleri kullandı; "Değerli insanlar Kovid ile savaştığımız bugünlerde lütfen ne olur bir birinizle kavga edip bıçaklanıp kafa tranvası yaşayıp, trafik kazası geçirip gelmeyin ,herşey üst üste gelince zor oluyor.Lütfen dikkat edin."dedi.

Çelik'in bu paylaşımı ise Vanlı yurttaşların tepkisine neden oldu.Tepkiler üzerine Çelik yazdığı sözlerle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ise "yanlış anlaşılmış" dedi.

Çelik tepki üzerine yaptığı açıklamada;"Değerli Vatandaşlarımız (bu ifadem de yanlış anlaşılmış, oysa Van halkı benim için her zaman değerlidir) Attığım bir tweet ne yazık ki yanlış anlaşılmış ve farklı yerlere çekilmiştir ve bu nedenle bu açıklamayı yapmayı gerekli gördüm"ifadelerini kullandı.