Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret eden Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, “Hocamız Altınok Öz gibi sandıklara sahip çıkabilseydik, şimdi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı bizimdi” dedi.

Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Kartal CHP İlçe Başkanı Kamer Gök, CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Gülçin Zaza Koştu, CHP Kartal Gençlik Kolları Başkanı Tolga Gökçe ve bir grup partili, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri de ziyarette yer aldı. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü, yeniden başkanlığa seçilmesi nedeni ile kutlayan Mustafa Sarıgül, Başkan Altınok Öz’ün Kartal’da başlattığı hizmetleri sürdüreceğine inandığını belirtti.

Mustafa Sarıgül, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü tebrik ederek, “Seçim sürecinde beraber güzel çalışmalar yaptık. Başkanımız ve hocamız Altınok Öz Kartal’da çok güzel hizmetlere imza attı. Deprem dönüşümü, yerinde dönüşüm ve kentsel dönüşümde Türkiye’ye örnek oldu. Başkan Öz’ü tebrik ediyorum. Kartal’daki seçim çalışmalarının hepimize örnek olması, Kartal’daki çalışmaları incelememiz lazım. Eğer Kartal Teşkilatı ve Sayın Hocamız Altınok Öz gibi sandıklara sahip çıkabilseydik, şimdi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı bizimdi” dedi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’de Mustafa Sarıgül’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Altınok Öz, “Sayın Sarıgül Belediye başkan adayımızdı. Seçim sürecinde birlikte güzel çalışmalar yaptık.Şişli’de önemli hizmetlere imza attı. Bizlere de katkı sağlayacaktır. Ziyaretinden büyük mutluluk duydum. Kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında Belediyelerin sorunları ve geleceğe yönelik karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Kartal Belediyesi yeni hizmet binasını gezen Mustafa Sarıgül, çok beğendiğini belirtti.