Türkiye’nin en büyük moda organizasyonu olan Dosso Dossi Fashion Show, 5-11 Haziran tarihleri arasında Antalya’da 18'ncisini düzenleyeceği etkinlikte yine bir ilke imza atacak. Ünlü top model Irina Shayk’ın podyuma çıkacağı etkinlikte uluslararası üne sahip ressam İsmail Acar’ın resimleri de sergilenecek.

İsmail Acar, Expo Center’da gerçekleştirilecek Dosso Dossi Fashion Show kapsamında unutulmaz bir sergi gerçekleştirecek. Dünyaca ünlü top model Irina Shayk’ın baş manken olarak podyuma çıkacağı etkinlik için hazırlıklara başlayan İsmail Acar, sürpriz eserleriyle şova farklı bir anlam katacak. Aralarında Irina Shayk’ın resimlerinin de yer alacağı çok özel bir sergi hazırladığını söyleyen Acar, “Dosso Dossi’nin renkli dünyasına sanatsal bir bakış açısı kazandıracak ve uzun süre konuşulacak bir sergi olacak. Irina Shayk için de sürprizlerimiz olacak” dedi.

SANATA VE SANATÇIYA DESTEK OLUYORUZ

Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan ise, şovlarının adının Rönesans döneminde yaşayan ünlü İtalyan ressam Giovanni di Niccolo de Luteri’nin sanat lakabı olan Dosso Dossi'den geldiğini söyledi.

Moda ve sanatı bir araya getirdiklerini belirten Eraslan, şöyle konuştu: "Sanata ve sanatçıya destek oluyoruz. İlk kez bir moda organizasyonunda böylesi bir sergi düzenlenecek. Şov alanımız ünü ülke sınırlarını aşmış sanatçımız İsmail Acar’ın resimleriyle sergi alanına dönüşecek ve ayrı bir özellik kazanacak. Antalya Expo Center’da, uzunca süre konuşulacak sürpriz resimlerin yanı sıra İsmail Acar’ın farklı resimleri de sergilenecek.”

Antalya Expo Center’da 6 Haziran’da düzenlenecek defileye baş manken olarak çıkacak olan Irina Shayk, 4 elbise sunacak. Irina Shayk, Türkiye’de üç gün geçirecek.