Kocaeli’nin Körfez ilçesi Atalar Mahallesi sahilindeki tesis içerisindeki çocuk parkı alanına inşa edilen baz istasyonu tepki çekti.

Baz istasyonu tartışmalarına bu kez işletme sahibi de katıldı. Çocuk parkının bulunduğu çay bahçesini işleten Yıldırım Gömleksiz ve İlkay Can konunun çok çarpıtıldığını dile getirerek mağdur bırakıldıklarını ifade etti. İşletme içerisindeki çocuk parkının yıllardır kullanılmadığını, yaz döneminde açılan işletmeye gelen ailelerin çocuklarının bile burada oynamadıklarını dile getiren Gömleksiz, duruma isyan etti. Çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirten Yıldırım Gömleksiz, “Ben 7 aydır bu çay bahçesiyle uğraşıyorum, bırakın 100 çocuğu 7 çocuk bile burada oynamadı” dedi.

İşletmelerini yaptıkları Türkü Kafe adlı işyerinin bahçesindeki çocuk parkının kullanılmadığını dile getiren Gömleksiz, şöyle konuştu: “Bizim bilgimiz dışında dikilen bir direk bu. Sizin de gördüğünüz gibi bir çocuk bile yok burada. Yüzlerce çocuğun oynadığı bir alan değil. Tabi tasvip ettiğimiz de bir şey değil. Doğrusu yanlışı tartışılır ama kesinlikle burada bir çocuk oynaması gerçeği yok. Zaten bu park da buradan kaldırılacak”

Baz istasyonunun olduğu yerde çocukların oynadığı haberlerinin asılsız olduğunu ifade eden Yıldırım Gömleksiz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Burası belediyeden kiralanmış bir çay bahçesi. Biz işletiyoruz. Hiçbir şekilde çocuk oynadığı yok burada. Zaten burası sezonda 4 ay açık olan bir yer. Onun dışında da bir faaliyet yok burada. Ben yedi aydır buradayım bir çocuk görmedim burada. 30 yıldır da burada yaşıyorum. Tamam, 10 yıl önce burası çok cafcaflı bir yerdi o zaman çocuklar burada oynuyordu ama senelerdir burası çok fazla faaliyet göstermedi. Ama bu sene tam teşekküllü faaliyet gösterecek olan bir yer. Bize denk geldi biz günah keçisi olduk.”