Kastamonu Belediyesinin katkılarıyla Kastamonu’ya gelen Carmen Sirki, şovlarıyla çocuklara ve ailelerine keyifli anlar yaşattı. Anneler Günü’nde yapılan gösterilere aileler ilgi gösterdi.

Atatürk Spor Salonu’nda sahneye çıkan Carmen Sirki, yaptığı gösterilerle izleyenleri büyüledi. Kadrosunda Yetenek Sizsiniz yarışmasının finalistlerini de barındıran Carmen Sirki, yaptığı gösterilerle izleyenlerden alkış alırken, çoğu zaman izleyenleri hayrete düşürdü. Özellikle sihirbazlık gösterileri seyircileri şaşırtırken, robot ve Michael Jackson dansları beğenildi. Gösteri de ayrıca jonglör, akrobasi, merdiven şovları yer alırken, ateş şov ve dev piton yılanı izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. Merdiven şovda açılan Türk Bayrağı, izleyenlerden alkış aldı.

Carmen Sirki’nin kültürel mirasın korunmasında ve modern sirk sanatlarının gelişmesinde büyük çalışma sağlayıp Türkiye’de modern tiyatral sirk kültürünün öncülüğünü başlattığını ifade eden Carmen Sirki göstericileri, şunları kaydetti: “21. yüzyılın en büyük görsel sanat dallarından biri olan ve Avrupa’da da gittikçe yayılan modern sirk dediğimiz tiyatral sirk, çağımız insanlarının ilgi göstereceği kültür ve sanat gibi birçok konsepti kapsamaktadır. Carmen Sirki, klasik sirk kültürünü değişik bir tarzda modern sirke dönüştürüp Türkiye’de gösteri sanatlarına değişik bir zenginlik katmıştır.”