İnegöl Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü tarafından Bursa ve ilçelerindeki atıcılar arasında düzenlenen geleneksel "Avcı Başı Trap Atışları" İnegöl’de yapıldı. Poligonu olan Bursa ilçelerinde yapılan müsabakaların son ayağının Bursa merkezde son bulacağı bildirildi.

"Avcı Başı Trap Atışları"nın İnegöl’de yapılan üçüncü ayağı atışlarında, takım sıralamasında İnegöl üçüncü, usta kategorisinde ikinci, orta yaşlılarda üçüncü oldu. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bulunan İnegöl Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü'ne ait olimpik ölçülere sahip atış poligonunda yapılan atışlara Bursa ve ilçelerindeki 15 takımdan 75 sporcu katıldı. Saat 11.00’de başlayan atışlar 18.30’a kadar sürdü. Aralıklarla gelen sağanak yağmura rağmen 75 sporcu derece alabilmek için yarıştı.

İnegöl Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü Başkanı Osman Güç, “İlçelerarası trap müsabakaları düzenleniyor. Atış poligonu olan ilçelerde müsabakalar yapılıyor. İlçelerde yapılan müsabakalarda derece alan takım ve fertler en son Bursa merkezde toplanacak. Orada da son müsabakalar yapılacak. Derece alanlar ödüllendirilecek. Trap müsabakalarının 3. ayağı İnegöl’de yapıldı. Bursa bölgesinden 75 sporcu katıldı. Derece alanlara kupa ve madalyalarını vereceğiz” dedi.

Takım kategorisinin birincisi Ağaköy, ikincisi Kumlukalan, üçüncü ise İnegöl oldu. Usta kategorisinin birincisi Yeşilova Kulübü sporcusu Vedat Eski, ikincisi İnegöl Kulübü'nden Bülent Görgün, üçüncü ise Bursa Merkezden Ersel Oza oldu. Gençler Kategorisinin birincisi Ağaköy'den Kerem Belen, ikinci Yolören'den Barış çetin, üçüncü ise Yolören'den Mehmet Turan oldu. Takımlara kupaları, ferdi derece elde edenlere ise madalyaları takdim edildi.