Ordu Devlet Hastanesi’nde 41 yıldır hemşire olarak görev yapan 63 yaşındaki Safinaz Kurt’u Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş hastanede ziyaret etti.

Hemşireler Haftası nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Ordu Devlet Hastanesi’ne giden Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 41 yılla hastanenin en uzun süreli görev yapan hemşiresi Safinaz Kurt’u çalıştığı bölümde ziyaret etti.

Ziyaret sırasında duygulanan ve heyecanlanan Safinaz Kurt, “Mesleğimin 41 yıldır onuru ve gururunu yaşıyorum. Bu ziyaretten duyduğum memnuniyeti kelimeler ile ifade edemem” dedi.

Hemşire Safinaz Kurt’a çiçek ve hediye takdim eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Sağlık çalışanlarının çok özel bir mesleği gerçekleştirdiklerini belirtti.

GÖREVE DEVAM EDİYOR

Tecrübesi ile hastaların, bilgi ve donanımı ile göreve yeni başlayan hemşirelerin ablası konumunda yer alan Hemşire Safinaz Kurt ise, “41 yıldır bu mesleği severek yapıyorum. İsteyerek ve severek yaptığım için hiç yılmadım. Mesaide gece gündüz nöbetlerde çalıştık. Yine, ömrümde bir 41 yıl olsa, yine çalışırım. Mesleğimi seviyorum. Hemşirelik kutsal bir meslek olduğu için yapmaya devam ediyorum. Bu mesleğin zorlukları çok. Sağlık alanı çok zor bir alandır. İnsanların hayatı ile uğraşıyoruz. Hayati bir konu oluyor. Çok dikkatli ve özverili olmak zorundayız” şeklinde konuştu.