Tokat'ın Karşıyaka Mahallesi'nde yaşayan ve alçıpan işleri yapan H.Y., sabaha karşı iş yerinin bahçesinde bağlı bulunan 1 yaşındaki 'Kontes' adlı Kangal cinsi dişi köpeğin bağlı bulunduğu yerden alınarak işletmenin arka tarafındaki kapalı alana götürüldüğünü ve köpeğin burada bağlanarak tecavüz edildiğini öne sürdü.


KÖPEĞİNİN AYAKLARINDAN BAĞLI OLDUĞUNU GÖRDÜ

İftardan kalan yemekleri vermek için iş yerine gelen ve köpeği göremeyince çevrede aramaya başlayan H.Y., iş yerinin arka tarafındaki odanın ışığının yandığını gördü. Lambayı kapatmak için odaya giden H.Y., köpeğinin ayaklarından bağlı olduğunu ve bir kişinin kaçtığını görünce, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri iş yerinde inceleme yaparak, kaçan şüphelinin yakalanması için de çalışma başlattı.


"ACI BİR VAKA, KÖPEKTE BELLİ BİR ZORLANMA GÖRDÜK"

Köpeği muayene etmek üzere olay yerine gelen Tokat Veterinerler Odası Başkanı Sami Karyağdı, "Raporumuzu savcılığa sunacağız. Acı bir vaka şu an köpekte belli bir zorlanmayı görebildik. Bu dini günlerimizde, özel günlerimizde köpeğe karşı böyle bir durumun olması gerçekten acı bir vaka" dedi.