SYS Ekspress Kurye Ltd. Şti.

Firma Kodu #192
Sektör ALIŞ VERİŞ MERKEZLERİ
Adres Perpa Tic. Mrk. B Blok K: 5 No: 581 Şişli / İstanbul
URL http://www.gebzemotokurye24.com
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 15.11.2023
Gebze Moto kurye

Gelişen çalışma sektörü ve buna bağlı olarak gelişen yan sektörler arasında en çabuk büyüyen sektörlerden birisi de moto kurye sektörüdür demek yanlış olmaz. Gittikçe büyüyen şehir içi kurye talebi ve bu talebe karşılık oluşturulmuş arzlar dolayısıyla sektör günümüzdeki halini almış ve her ihtiyaca yönelik hizmet vermeye başlamıştır. Öncelikle gün içerisinde normal bir gönderinin olabilecek en hızlı şekilde hedefe gönderilebilmesi için normal moto kurye hizmetleri bulunmaktadır. Bu kuryeler gönderilerinizi belirli bir düzen halinde, belirtilen süreyi kesinlikle şaşmadan, hızlıca ve güvenli bir şekilde istediğiniz adrese götürmekle görevlidirler. Özellikle Gebze Moto Kurye çalışanları, işlerini layığıyla yapmakta ve yer yön bilgisi, tecrübe ve iş disiplinleriyle örnek teşkil etmektedirler.

Can Güvenliği

Normal moto kurye hizmetinin haricinde Express kurye hizmeti de bulunmaktadır. Bu hizmet de çok acil gönderileriniz için oluşturulmuştur ve listesiz bir şekilde, gönderinize öncelik verilerek, ayrı kuryeler tarafından istediğiniz adrese acil gönderilerinizin ulaştırılması ile sağlanır. Bu hizmet normal moto kurye hizmetinden çok daha hızlıdır. Fakat bunun sebebi elbette trafikteki diğer insanların canlarını ve çalışan sürücünün gönderiyi yetiştirmek için kendi canını tehlikeye atması değil. Böyle bir durum söz konusu bile değildir ve Gebze Moto Kurye hizmetinin tüm çalışanları zorunlu olarak hız sınırlarına uymakta, hem kendilerinin hem de gönderilerinizin güvenliğini sağlamaktadırlar. Bu hızın sebebi, acil kuryenin sadece sizin gönderinizle ilgilenmesi ve belirttiğiniz adrese götürmesidir.

Tam Saatinde

Ayrıca arabalı hizmet de yapılmakta ve bu hizmet motosiklet ile taşınamayacak gönderilerinizi kapsamaktadır. Eğer bir gönderi, motorla taşınabilecek büyüklükten daha büyükse, bu gönderiyi motosiklet ile taşımak insanların hayatını riske atar ve buna müsaade edilemez. Gönderiniz araçlar ile güvenli ve kontrollü bir şekilde yerlerine ulaştırılır. Bu sektörde hız ve güven çok önemlidir. http://www.gebzemotokurye24.com/ adresinden kullanabileceğiniz moto kuryelerin, gönderilerinizi tam belirtilen saatte, aksaksız ve hasarsız ileteceğine emin olabilirsiniz. Sizlere belirtilen varış süresi, belirli hesaplamaları içermektedir. Bunlar trafik durumu, hava durumu ve istikametin uzaklığı ile doğru orantılı olup, tecrübeli kuryelerin zamanı tahmin etmesi ve bu kıstasları baz almasıyla hesaplanmaktadır.

Bunlar da ilginizi çekebilir