Seoskop SEO ve Dijital Pazarlama Ajansı

Firma Kodu #800
Sektör BİLGİSAYAR VE YAZILIM
Adres Eskişehir / Tepebaşı
URL https://www.seoskop.com
Şehir/Eyalet Göyçay
Eklenme Tarihi 15.11.2023
Seoskop Seo Ajansı
Seoskop Seo ajansı ile Google tüm arama motorları üzerinde yükselin. Organik trafiğinizi arttırmaya hazır mısınız? Gelişmiş SEO çözümleri ile Google üzerinde hem anahtar kelimenizde hem de tüm sıralamalarınızda artış yakalayın. Detaylı ve Ücretsiz SEO Analizi ile hemen bugun web üzerinde sıralamanızı yükseltin!

Detaylı SEO Analizi
Detaylı SEO analizi tüm hatalarınızı tespit edelim, düzeltmek için en uygun fiyatı verelim. Garantili hizmetlerimiz ile hızlı ve doğru yükseliş elde edin. Sıralama kontrolleri ile sitenizin durumunu anlık olarak izleyin!

Garantili SEO Çalışması
Garantili çalışmalarımız ile sıralamanız yükselmez ise paranızı iade edelim. 3 - 6 - 12 aylık sözleşmelerde siteniz olduğu yerden kıpırdamaz ya da daha kötü sıralamalara gider ise çalışma için sizden alınan tutar tarafınıza iade edilir. Çalışmalarımız hem manuel şekilde güvenle gerçekleştirilir hem de trafik odaklıdır. Organik trafik arttırma çalışmaları ve kullanıcı oturumlarını yükselme çalışmaları ile hem marka bilinirliliğinizi arttırıyor hem de sürekliliği olan ziyaretçiler sağlıyoruz.

SEO Çalışması Nasıl Yapılıyor?
SEO çalışmalarımızda web sitenizi detaylı şekilde inceliyoruz. Bu incelemeleri yaparken bir takım 3.parti yazılım araçları kullanıyoruz. Bunlardan bazıları screaming frog, ahrefs, moz, semrush gibi analiz araçlarıdır. Hem sizin sitenizi hem de rakiplerinizi inceliyoruz. Bu sayede rakiplerinizin sizden daha iyi olduğunu anlayabilmek için detayların hiç birini atlamamış o
luyoruz.
Site içi analizi gerçekleştirdikten sonra kelime analizini gerçekleştirerek ek kelimeler buluyoruz. Bulduğumuz bu kelimeler üzerine yoğunlaşarak sizlere birden fazla kelimeden organik ziyaretçi elde edebilmenize yönelik çalışma gerçekleştiriyoruz.
Benzersiz link inşası ve site içi hız optimizasyonu işlemlerini gerçekleştiriyoruz.
Kaliteli Backlink inşası ile sitenizi daha otoriter yapıyor ve Google gözünde değerli kılıyoruz. Çalışma raporlarımızı her 30 günde 1 defa detaylı şekilde gönderiyor, haftalık bilgilendirme çalışmaları ile sizlerle sürekli iletişimde kalıyoruz.

Bunlar da ilginizi çekebilir