Sauna İmalatı

Firma Kodu #334
Sektör İNŞAAT
Adres Ahmetyesevi Mahallesi Çamlık Caddesi Sema Sokak No:9
URL http://www.sauna-imalati.com
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 15.11.2023
Rahatlamak amacı ile pek çok kişinin tercihi de yerler arasındadır saunalar. Kişiler günlük hayatının yorgunluğundan arınmak ve hem temizlenmek hem de rahat bir nefes almak adına sauna kullanırlar. Pozitif bir etki almak adına saunalar haftada en az bir kere olmak üzere tercih edilmelidir. Eğer dışarıdaki saunalara gitmek için vakit bulamıyor ya da fırsatınız olmuyor olabilir. Bu nedenle sizlerde iş yerinizde ya da evinize sauna yaptırabilirsiniz. Eğer sauna yaptırmak istiyorsanız dikkat etmeniz gerek noktalar bulunmaktadır. Sauna yaptıracağınız zaman ilk dikkat edilmesi gereken saunanın nereye yapılacağıdır.

Saunanın kişisel kullanım için ya da umumi bir kullanım için yaptırılacağı yer fark edecektir. Ve mekanın boyutu da buna bağlı olarak değişkenlik gösterecektir. Saunanın yapılacağı duvar büyük nem taşımaktadır. Yalıtımlı ve neme dayanıklı bir duvar seçilmesi gerekmektedir. Saunaya yakın bir nokta da duş tesisatının bulunması gerekir. Sauna odasında hava giriş çıkış noktası bulunmalıdır.

Oldukça önemli olan bu nokta olmadığı takdir de sağlıklı bir sauna elde edilemez. Saunaların duvar kaplamalarında ve oturma gruplarında ahşap malzemeler kullanılmaktadır. Bu ahşap malzemelerin seçiminde ısıya ve neme dayanıklı malzeme seçimi yapılmalıdır. Sauna sobalarının kapasitesi yaptırılacak olan saunanın büyüklüğüne ve kişisel ya da umumi olma durumuna göre değişkenlik göstermektedir.

Bunlar da ilginizi çekebilir