Rus haber

Firma Kodu #59
Sektör GAZETELER
Adres Rusya/Voronej
URL http://rushaber.com
Eklenme Tarihi 15.11.2023

  Yükselen globalleşmeye paralel olarak, dünya her geçen gün biraz daha küçülüyor. Artık sadece yaşadığımız kentin veya yaşadığımız ülkenin durumunu bilmek yetmiyor. Ulaşım ve iletişimdeki kolaylıkların çoğalması yanında; internet, televizyon gibi araçların da yardımıyla, artık diğer ülkelerle de her an bağlantı içindeyiz. Başka ülkelerde neler olduğu, dolaylı yollardan bizi de ilgilendiriyor, bizim yaşamımızı da etkiliyor.

Türkiye’nin en büyük ticarî partneri olan Rusya’nın; ticaret, siyaset ve sosyal alanlardaki gündemi; Türkiye’nin bu alanlardaki gündemini de etkiliyor. Bu etkileşim, elbette Türkiye’den Rusya’ya doğru da aynı şekilde işliyor.

Rusya ve Türkiye arasındaki etkileşim bu kadar güçlü olunca; her iki ülke yurttaşlarının, diğer ülkedeki olayları gecikmeden öğrenmesi de büyük önem kazanıyor. Ancak, internette bu büyük ihtiyacı karşılayan, sadece bu konuya odaklanıp yeterli ve güncel bilgiyi sağlayan bir haber kaynağı, şimdiye kadar yoktu. Artık var!

2011 yılının son aylarında yayına başlayan www.RusHaber.com sitesi, Rusya’nın gündemini sıcağı sıcağına Türkiye’deki izleyicilerine taşıyor. Ülkeler arasındaki etkileşimin karşılıklı olması nedeniyle; Rus yurttaşlarını ve Rusya’da yaşayan Türkleri ilgilendiren Türkiye haberleri de taze taze, siteye yansıyor. Ayrıca, dünya gündemine düşen ve her iki ülkeyi ilgilendiren uluslararası gelişmeler de yine gecikmeden sitede yerini alıyor.

Günümüzde Türkiye ve Rusya arasındaki ithalat ve ihracat değerleri çok büyük sayılara ulaşmıştır. Ayrıca, iki ülkenin birlikte imza attığı ortak projeler de her gün çoğalmaktadır. Rusya’daki Türk şirketleri, Türkiye’de iş yapan Rus şirketleri, karşılıklı işgücü alışverişi, ihale projeleri, karşılıklı spor ve eğitim destekleri ile turizm ilişkileri de buna eklenince; her iki ülkenin bu güçlü bağlantıları, böyle güçlü bir haber sitesini ortaya çıkardı.

Aynı zamanda Rusya’nın en güncel Türkçe haber sitesi olan RusHaber.com sitesi, hergün sürekli güncellenmekte ve bu konuya odaklanan yazarları ve haber editörleri tarafından sürekli ve özenli bir çalışmayla güncel tutulmaktadır.

Rushaber.com sitesinde; eğitim, ekonomi, gündem, iş dünyası, magazin, politika, spor, teknoloji, turizm, yaşam, köşe yazıları ve Rusya Tavsiyeleri bölümleri bulunmaktadır. Her bölüm, kendi alanındaki en taze haberleri ve bilgilendirici yazıları içermektedir.

Ayrıca Rushaber.com sitesinde yalnızca Rusya haberleri değil; Ukrayna, Azer-baycan, Ermenistan, Kazakistan, Belarus gibi Avrasya ülkelerinin haberlerine de yer verilmektedir.

Güvenli kaynaklardan derleyip, anında okurlara ulaştırılan son dakika haberleri; makaleler ve resimlerle desteklendiği gibi; ziyaretçilerin yorumları, görüşleri ve eklemeleri ile de zenginleşerek, eksiksiz ve kusursuz bir haber kaynağına dönüşmektedir.

Branşında tek olan site, yenilikçi tasarımıyla kısa zamanda büyük bir takipçi kitlesine ulaşmıştır. Sitenin sürekli takipçileri arasına katılmak, size de mutlaka yarar sağlayacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir