NEVAN SUİTE HOTEL

Firma Kodu #94
Sektör OTELLER
Adres Erciş sahil yolu No:1 Erciş / VAN
URL http://www.nevansuitehotel.com/
Şehir/Eyalet Ağcabədi
Eklenme Tarihi 15.11.2023
 
Nevan Suite Hotel in en önemli misyonu konukları için güzel anılar üretmektir. Çevre bilinci ve toplam kalite inancı içinde insan kaynağımızı, teknolojiyi, bilgiyi en etkin ve verimli şekilde kullanarak, akılcı ve öncü yaklaşımlarımızı sürdürerek, gelir ve istihdam yaratarak, ülkemizin, konuklarımızın, çalışanlarımızın menfaatlerini en üst seviyeye yükseltmektir.









        NEVAN SUİTE HOTEL TOPLANTİ & NİSAN
Büyük yada küçük tüm organizasyonlarınız bizim tarafımızdan anında değerlendirilip, gerçekleştirilir. Toplantı tarihini belirlemenizden itibaren otelden ayrılana kadar geçen zaman içerisindeki tüm organizasyon ve hizmet otelimiz, Nevan Suite Hotel tarafından eksiksiz olarak sağlanacaktır.

    NEVAN SUİTE HOTEL DÜĞÜN & DAVET
Nevan Suite Hotelde gerçekleştirdiğiniz her organizasyonda kalite standartları düzeyinde sözleşmiş sayılırsınız. Toplantınızın mükemmel geçmesi için gereken teknik altyapı, kusursuz hizmet, toplantı alanlarının ihtiyacınıza göre düzenlenmesi tamamen otelimizin sorumluluğu ile güvence altına alınmıştır.
  
  
Yeni yapılan otelimizde 750 kişilik Balo Salonu, 750 kişilik Düğün Salonu, 500 kişilik çok amaçlı salon, 50 kişilik özel toplantı salonu ile büyük küçük tüm davetlerde Nevan Suite Hotel ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Ayrıca tüm salonlarımızda Van Gölünün doğal manzarasını keyifle seyredebilirsiniz...
 

Bunlar da ilginizi çekebilir