Dinamik psikoloji

Firma Kodu #184
Sektör EĞİTİM FİRMALARI
Adres Minarecik Mahallesi 556. Sokak Eski Merkez Karakolu Karşısı No :1 K:2 D :3
URL http://www.dinamikpsikoloji.net/
Şehir/Eyalet Grand'Anse Praslin
Eklenme Tarihi 15.11.2023
Dinamik Psıkolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi, çocuklara, ergenlere ve yetişkinlere yönelik bireysel psıkolojik danışmanlık hizmeti sunmak amacıyla 2016 yılında Aksaray’da kurulmuştur. Merkezimizde danışmanlık hizmeti alanında uzmanlaşmış Klinik Psıkolog tarafından verilmektedir. Sunulan tüm psıkolojik hizmetler psıkoloji biliminin kuram ve yöntemleri çerçevesinde gerçekleşmektedir.
Dinamik Psıkolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi,aile ve çiftlere, yetişkin ve ergenlere, kurumlarda çalışanlara psıkolojik danışmanlık hizmeti veren; bu alanlarda özgün ve etkili eğitim ve gelişim programları üreterek uygulayan bir kuruluştur.
Hedefimiz;
Kişilerin farkındalığı,yaşam kaliteleri ve mutluluğunda ihtiyaç duyulan bilgi, beceri ve davranışların kazanılmasını sağlayarak işlevselliklerinin artmasına destek olmaktır.
Kurumumuz ergen, yetişkin, aile ve çiftlere sunduğu psıkolojik danışmanlık hizmetleri, depresyon, takıntı, panik atak,fobi,okul sorunları, yaş dönemi sorunları, kaygı, öfke, çatışma, mutsuzluk gibi duygusal problemler, psıkolojik kökenli bedensel şikâyetler, aile içi sorunlar ilişki sorunları, evlilik öncesi kaygılar veya boşanma ve boşanma sonrası zorluklar gibi pek çok konuda destek sağlamaya yöneliktir.
Kurumumuz, tüm bu hizmetlerin sunulmasında etik, bilimsel ve deneyime dayalı bir yaklaşım içinde olmaya en üst düzeyde özen göstermektedir. Bu kapsamda hizmet sunarken uzmanlarımızın güçlü bir mesleki altyapıya sahip olmasını gözetmek vazgeçilmez kıstaslarımızdan biridir.

Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri :
Kurumumuzun öncelikli hedefi; danışanlar arasında dil, din, ırk ve cinsiyet ayrımı yapmaksızın, bireye saygı ve sevgi çerçevesinde, profesyonel çalışmaları ve branşlarında uzman kadrosuyla hizmet vermektir.
Kurumumuz yetenek ve kapasitesi doğrultusunda, danışanlarımıza tüm hizmet beklentilerini en iyi standartlarda ve bireye özgü olarak karşılamak amacındadır.
Kurumumuzda, tüm seanslarımız Türk Psıkologlar Derneği’nin Etik Yönetmeliğine uygun bir biçimde ilerlemektedir.
Seanslar alanında yeterliliğe sahip olan klinik psıkologlar tarafından yürütülmektedir.
Öncelik danışanı desteklemek, etik kurallar çerçevesinde gizliliği gözetmek ve haklarını korumaktır.
Seanslar gizlilik ilkesine bağlı olarak yürütülmektedir. Danışana ait olan tüm bilgiler gizli tutulur.
Danışan ve psıkolog arasındaki ilişki profesyonel bir ilişkidir. Görüşmeler belirlenmiş saat ve günlerde belli sınırlar çerçevesinde gerçekleşmektedir.
Kurumumuz mesleklerini uygularken kendilerininkinden farklı olan değer yargılarına, tutumlara, kanılara ve törelere bağlı kişilerin haklarına saygı gösterir. Bireysel farklılıklara duyarlı ve hoşgörülüdür ve birlikte çalıştıkları kimseleri tedirgin etmekten, yaşları, cinsiyetleri, milli ya da etnik kökenleri, sosyo-ekonomik düzeyleri bakımından küçümsemekten kaçınmaktadır.
Danışmanlık hizmetinin verilmesinde ücret saptanırken, hem danışanların parasal durumu hem de bulunulan yörede bu tür hizmetlere uygulanan ücretler ölçüt olarak dikkate alınır.
Dinamik Psıkolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi değerlerine bağlı kalarak ve etkili hizmetler sunmaya özen göstererek daha yetkin ve kendisiyle barışık bireylerden oluşan bir topluma ulaşılmasına katkıda bulunmaktadır

Bunlar da ilginizi çekebilir