Çatı Merdiveni

Firma Kodu #98
Sektör İNŞAAT
Adres Osmangazi mahallesi gül sokak
URL http://www.teleskopikmerdiven.net
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 15.11.2023
Son zamanlarda biliyorsunuz ki katlanır çatı merdivenleri pek çok müşterinin ilgi odağı olmuş durumdadır. Kullanış kolaylığı ve katlama kolaylığı ile sizlere yer konusunda tasarruf ettiren bu merdivenler, oldukça güzel bir görünümü de odanıza sağlayacaktır. Fakat bu konuda da elbette ki dikkat edilmesi gereken durumlar vardır. Çatı merdiveni imalatını gerçekleştirmek üzere bizlere ölçü bildirmeniz gerekmektedir. Bu konuda firma elamanlarımız sizlere yardımcı olabileceği gibi ölçülerinizi kendiniz de alabilirsiniz.

Bahsettiğimiz katlanır ahşap çatı merdivenleri ve metal çatı merdivenleri ölçüleri alabilmek oldukça kolaydır. Sadece biraz dikkat ve özen gerekmektedir. Sizlerde ölçülerinizi bahsedeceğimiz şekilde alarak, imalatını bizlerden isteyebilirsiniz.

Ölçü almak konusunda zeminden tavana kadar dik bir açı ile ölçü almak önemlidir. Bu yüzden bu konuda dikkatli olmanız gerekmektedir. Aksi takdirde yanlış alınan ölçü, imalattan sonra montaj için sizlere getirildiğinde bazı sorunlar çıkarabilecektir.

Zeminden tavana kadar dik açı ile aldığınız ölçü, 240 ve 280 arasında ise, 280 cm yüksekliğinde metal çatı çıkış merdiveni sizlere yardımcı olacaktır. Eğer ki yükseklik 285 ve 305 cm ise, 305 cm ürünlerden sahip olmanız gerekmektedir.

Bunlar da ilginizi çekebilir