Canlojistik Uluslararası Taşımacılık Vinç İşleri L

Firma Kodu #190
Sektör ALIŞ VERİŞ MERKEZLERİ
Adres 71 Evler Mh. Özverenler Sk. NO: 1 Merkez / Eskişehir
URL http://www.eskisehirvinc.com
Şehir/Eyalet Göyçay
Eklenme Tarihi 15.11.2023
Kiralık Vinç ve Platform Hizmeti

Bir binanın inşa edilebilmesi için ilgili belediyelerden alınan resmi izne yapı ruhsatı denir. Bu ruhsat sayesinde inşaat faaliyetleri başlatılır. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), her sene yılın ilk aylarında, belediyelerce kendilerine bildirilen veriler doğrultusunda yapı ruhsatındaki gelişme oranlarını açıklar. 2016 yılının verilerine göre Eskişehir’de yapı ruhsatındaki artış Türkiye ortalamasının üzerinde çıkmıştır. Bu da inşaat sektörünün canlanacağını daha da hareketleneceğini göstermektedir. Kiralık vinç Eskişehir inşaat sektöründe rağbet edilen bir yöntemdir. Bu sayede firmalar yüksek maliyetle makine almak yerine, kiralama yöntemi ile gerek yüz yüze, gerekse telefonla, karşılıklı anlaşmaya dayalı olarak uygun fiyata kiralayabiliyorlar. Bu süreçte müşterileri ile sürekli irtibat halinde kalarak teknik destekte bulunuyorlar.

Her alanda vinç hizmeti

İnşaat sektöründe bir binanın kesintisiz ve sağlam bir şekilde idame edebilmesi için; kum, çimento, tuğla, demir ve sair malzemelerinin eskizsiz ve kaliteli olması gereklidir. Tüm bunların işleyişi için de insan gücü ve makinelere ihtiyaç duyulmaktadır. İnşaat alanının kazılması ve hafriyat atıklarının atılması için kaldırma makineleri yani vinçler büyük önem taşırlar. Bu sektörde vinç kullanmayan firma hemen hemen yoktur. Eskişehir vinç kiralama ile beden gücünü azaltarak, zaman ve emekten tasarruf sağlar. İş yükünü hafifletir. Gökdelen gibi yüksek binaların cam ve duvar temizliği, elektrik direklerinde tadilat ve yenileme, sepetli vinçler yardımıyla daha da kolay yapılır. Evden eve nakliyatta eşyaların zarar görmeden ve ortak kullanım yeri olan asansörler meşgul edilmeden kullanılan asansörlü vinçler hayatı kolaylaştırır. Bu sayede beden gücüne dayalı olan işler güvenilir bir şekilde iş kazası oluşmadan halledilmiş oluyor. Görüldüğü gibi hangi iş sahsı olursa olsun firmalar, vinçler olmadan iş hayatlarını devam ettirilebilmesi nerdeyse imkânsız hale geliyor.

Eskişehir kiralık vinç, kaliteli ve güçlü donanıma sahip makineleri ile müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutmakta ve bu tutumundan da asla ödün vermeden, sektördeki yoluna hızla ve emin adımlarla devam etmektedir. Geniş araç parkındaki makinelerin periyodik bakımını aksatmadan, güvenilir sağlam personeli ile önde gelen firmalarla çalışarak başarılı işlere imza atmaya devam etmektedir.

Bunlar da ilginizi çekebilir