Batıkent Oto Kiralama

Firma Kodu #779
Sektör OTOMOTİV
Adres altay mahallesi orhan bey caddesi galeria avm no 3/15 eryaman etimesgut ankara
URL https://www.batikentotokiralama.com/
Şehir/Eyalet Anse-aux-Pins
Eklenme Tarihi 15.11.2023
Batıkent oto kiralama olarak yenimahalleye bağlı batıkent ilçesinde araç ve araba kiralama hizmeti veriyoruz. Siz değerli müşterilerimize her daim sorunsuz ve kesintisiz hizmet vermeye devam ediyoruz.

Batıkent Oto Kiralama – Batıkent Araç Kiralama
Bugün araç kiralama, hem bireyler hem de kurumlar için giderek daha çok önem kazanan bir ihtiyaç haline gelmiştir. Turizmin gelişmesi, havayolu taşımacılığının daha popüler hale gelmesi ve havalimanı sayısının artması ile hem uzun dönem araç kiralama hem de kısa dönem araç kiralama alanlarında talebin artmasını sağlamıştır.

Özellikle son yıllarda turizm sektörü, araç kiralama hizmetinden ayrı düşünülemiyor. Çünkü araç kiralama, transfer, şoförlü araç kiralama gibi hizmetler hem dünya genelinde hem de Türkiye’de söz konusu olan tatil, iş seyahati, yolculuk ve turizm kavramlarıyla oldukça iç içe.

Bugün dünyada, ülkemizde de hizmet veren birçok araç kiralama şirketi var. Hem uluslararası, hem ulusal hem de bölgesel hizmet veren çok sayıda firma içinden tercih yapmak ise bazen oldukça zor olabiliyor.

Bunlar da ilginizi çekebilir