HABER ERCİŞ - Halkların Demokratik Partisi (HDP) Erciş ilçe Eş Başkanı Şakir Asıl yaptığı açılamada “28 Nisan Cumartesi günü  sabah saat  10:00'da Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan ve beraberindeki Milletvekillerimizden oluşacak heyet ilçemize ziyaret ederek parti binamızın önünde halkla buluşacaktır. HDP ve DBP ilçe örgütü olarak Eş Genel başkanımızı karşılamak için tüm Erciş halkını konvoy halinde kitlesel olarak karşılamak için yarın sabah saat 09:00'da  Kocapınar mahallesine davet ediyoruz dedi”.

28 Nisan Cumartesi günü Erciş ilçesini ziyaret edecek olan Eş Başkan Pervin Buldan’a DTK Eş Başkanı Berdan Öztürk, HDP Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş, Ağrı Milletvekili Dirayet Taşdemir, Van Milletvekilleri Lezgin Botan, Bedia Özgökçe Ertan, Adem Geveri, MYK Üyesi Zahide Besi, PM ve Van İl PM Üyeleri eşlik edecek .

Erciş ziyaretinin ardından Buldan ve beraberindeki heyet Cumartesi günü Van’da düzenlenecek olan şölende halkla bir araya gelecek. Buldan ve HDP heyeti aynı gün Van’da STK temsilcilerini de ziyaret edecek.