HABER MERKEZİ / ERHAN AKBAŞ- Van’ın Erciş ilçesi Mehmet Murat İşler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde görev yapan Yozgat nüfusuna kayıtlı Bilge Erbaş (27) dün akşam saatlerinde yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Savcılık Erbaş’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatırken , olayın karbon monoksit zehirlenmesi mi, yoksa intihar mı olduğu ise henüz bilinmiyor.

İNTİHAR ETTİ İDDİASI

Edindiğimiz bilgilere göre, Bilge Erbaş’ın karbon monoksit zehirlenmesi sonucu hayatını kaybettiği iddia edildi. Bir diğer iddiaya göre ise Erbaş’ın evinin banyosunda mangalda kömür yaktıktan sonra yatağını banyoya taşıyıp ardından bir not bırakarak intihar ettiği yönünde.

ÖLÜM NEDENİ OTOPSİYLE BELİRLENECEK

Savcılık incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırılan genç öğretmenin sır dolu ölümünü yapılacak olan otopsi sonucu belirleyecek.

Olayla ilgili savcılık soruşturması devam ederken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.Erbaş'ın cenazesinin otopsi işlemlerinin ardından Memleketi Yozgat'ta toprağa verileceği öğrenildi.