Van Yolu Mahallesi Devlet Su İşleri Müdürlüğü karşısında önceki yıllarda FLY LAND Aile Eğlence Merkezi adıyla hizmete giren iş yeri, açıldığı ilk günden bu yana çocukların ilgi odağı oldu. Birçok oyun seçeneğiyle çocuklara keyifli dakikalar yaşatan eğlence merkezinde aileler, çocukları eğlenirken kafeterya bölümünde kahvesini yudumlayarak dinlenebiliyorlar.

Çocuk Eğlence Mekânında “Hockey, Langirt, Gogo Bowling, Tren, Double hamster, Super Bikes (motor), Atlı Karınca, 9D Sinema, Çocuk Arabası, Boxer, Letsgo, Super bıkes (motor), OutrunHD (Araba), Paradıeselost (Tabanca oyunu), Langırt, Sumac, Milbo, Küçük Basketbol, Ponto, Strfft basketbol, Dumido, Table Basketbol Langirtlı, Hockey, Softplay ve Kum Havuzu” bulunduğu belirten işletme sahibi Özkan Akdağ: “Her fırsatta anne babaların Erciş’te çocuklarını eğlendirebilecekleri bir mekânın yokluğundan yakındıklarını duyuyorduk. Bizler de bu açığı kapatmaya karar verdik ve FLY LAND Aile Çocuk Eğlence Merkezi’ni oluşturduk.

İlçemizde, faaliyete geçirmiş olduğumuz oyun merkezi büyük ilerdeki AVM’lerde bulunan oyun merkezlerinden de kapsamlı. Hem geniş yaklaşık 1200 metre kare alan üzerine kurulu, hem de birçok farklı oyun seçeneğinin bulunduğu bu mekânda, çocuklar dilediği gibi eğlenebilir. Çocuklar eğlenirken aileler de kafeterya bölümünde rahatlıkla kahvesini yudumlayarak dinlenebiliyorlar.

Yaz aylarında sabah 10.00 ile Akşam 22.00 saatlerine kadar hizmet göstermekteyiz. Tüm aileleri çocuklarıyla beraber eğlence merkezimize bekliyoruz” dedi.