Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta en az 158 kişinin ölümüne yol açan patlamanın ardından 21 kişiden hâlâ haber alınamıyor. Patlamanın merkez üssü olan liman bölgesindeki arama çalışmalarına katılan ordu ise kayıpların sağ olarak kurtarılması yönündeki umutların tükenmekte olduğunu açıkladı

Beyrut’un birçok mahallesini savaş alanına çeviren patlamada en az 158 kişi ölmüş, yaklaşık 6 bin kişi yaralanmıştı. Sağlık Bakanlığı, 21 kişiden hâlâ haber alınamadığını açıklamıştı. 

EYLEMLER DEVAM EDİYOR

Beyrut’ta yaşanan patlama ardından halkın hükümete karşı gerçekleştirdiği protesto eylemleri devam ediyor. Sokaklara çıkan kitleye güvenlik güçlerinin müdahale ettiği belirtildi.

Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta 158 kişinin ölümüne binlerce kişinin yaralanmasına neden olan patlama ardından başlayan protestolar devam ediyor.

Beyrut’ta yeniden sokaklara çıkan göstericilerle güvenlik güçleri arasında şu sıralarda tekrar çatışmalar yaşanıyor. Lübnan Parlamentosu’na doğru yürüyen kitleye polis, biber gazı ve plastik mermilerle müdahale etti.

Polisin müdahalesine halkın da taşlarla karşılık verdiği belirtildi.